Zi mohorata? Aleg cizmele de cauciuc!

11
Dec
2011

Elementele de baza ale unei tinute dintr-o zi mohorata sunt hainele groase si cizmele cat mai calduroase. Daca vrei sa te feresti cel mai bine de umezeala, apeleaza la cizmele de cauciuc, deoarece nimic nu este mai enervant decat fluturarea tivului printr-o baltoaca. Asa ca trageti cizmele de ploaie de-a lungul unor jeans skinny, jambiere, sau colanti grosi (daca porti, de asemenea, o fusta sau o rochie).

Cizmele de ploaie sunt destul de largi în partea de sus, asa ca poti să le tragi peste pantaloni sau le poti combina cu o pereche de sosete speciale care iti vor tine si de cald. Daca sunt scurte, asigura-te ca ai o umbrela destul de voluminoasa pentru a te proteja de stropii de ploaie.
Personal, imi plac modelele scurte, sunt mai feminine, iar combinatia perfecta pentru o zi ploioasa consta intr-o fusta pana la genunchi, colanti si o pereche de cizme de cauciuc scurte in trend cu un trench impermeabil de lungimea fustei. Si nu uita… adauga o umbrela transparenta tinutei pentru un look chic.

cizme rosii de cauciuc

Vivienne Westwood, 121 $, Endless

cizme chanel

Cizme de cauciuc Chanel

cizme cu toc de cauciuc

Kate Spade New York Women’s Patty Boot, 87$, Endless

cizme negre


Comenteaza:

comments

Go to the top of the page