APERLAI PARIS un nou designer de pantofi ce venereaza luxul

10
Apr
2013

Aperlaï - the French Maison este o linie de accesorii de lux fondata de Alessandra Lanvin in 2009. Alessandra are 30 de ani, a studiat stiinte politice si istoria artei, a lucrat ca head hunter in industria produselor de lux si acum isi dedica talentul artei si modei.

Aperlaï si-a luat numele dupa denumirea unui oras antic Lycian iar liniile grafice, pure, contrastele, asimetriile si rafinamentul extrem sunt laitmotivele de stil Aperlaï. Piese vintage, artisti precum Pollock pentru materiale, Picasso si Mondrian pentru culori, Lovegrove pentru structuri, sunt inspiratie permanenta pentru creatiile Alessandrei.

Pantofii iau viata în Italia gratie celor mai talentati mestesugari de pe langa Venetia. Piei exotice, Python, Sting Ray, piele de ponei sunt unele dintre materialele de calitate de top folosite. De la sandale la cizme pana peste genunchi, de la tocuri cui extrem de indraznete pana la tocuri hexagonale de peste 13 cm, creatiile Aperlaï transmit simplitatea si rafinamentul absolut.

 Sandale Aperlai| tocuri 12cm | se pot cumpara de pe MyWardrobe pentru 590€

 

Aceasta pereche de santale face parte din cea mai noua colectie SS2013 si este adorabila prin combinatia de culori, nunata perfecta de turcoaz contrastata de tocul din piele de sarpe, alb-negru. Este intersanta insertia de plastic transparenta, ce imbina curele subtiri turcoaz. Platforma este acoperita cu piele de caprioara de culoare neagra subliniind eleganta perfecta a calapodului.

 

 

Un alt model care m-a cucerit este cel cu bareta din piele de Piton, argintiu metalica si calcaiul de un albastru electric, infinit. Tintele aplicate pe calcai sunt semnatura brandului si ar iesi perfect in evidenta purtand aceste sandale cu pantaloni skinny.

Sandale Aperlai| tocuri 12cm | se pot cumpara de pe MyWardrobe pentru €620.00. Alte modele semnate Aperlai puteti achizitiona si de pe ShopBop.com (livarare gratuita si in Romania).

Intreaga colectie SS13 este fantastica prin combinatiile sofisticate si delicate de culori, forme, materiale. De la culori tari si reci la culori calde pastel pur si simplu realizezi ca e greu sa ai o pereche preferata, indiferent de starea de inspiratie in care te afli sau de cat de orientata erai spre un anumit model atunci cand ti-ai clasificat clar tiparele in care trebuie sa se incadreze noile tale achizitii.

Poti vedea intreaga colectie SS2013 pe aperlaiparis.com

Comenteaza:

comments

Go to the top of the page