Pantofii de vis pentru o mireasa

27
Nov
2011

Orice domnisoara isi doreste pentru ziua cea mare sa faca alegerea perfecta a rochiei, a coafurii, a machiajului si nu in ultimul rand a pantofilor de mireasa. In alegerea lor, este bine sa tii cont de mai multe criterii: culoare, model, dimensiunea tocului, dar nu uita ca e important pentru un look impecabil sa ai in vedere ca toate detaliile de mai sus sa fie in concordanta cu rochia.

Pentru mine, criteriul cel mai important este gradul de comoditate a pantofilor, deoarece are impact direct asupra starii de spirit. Asa ca prefer sa aleg o pereche de pantofi de ocazie care sa se muleze atat tinutei cat si stilului si personalitatii mele.

Si pentru ca sunt peste 250 de stiluri diferite de pantofi de mireasa creati de designeri cum ar fi Giuseppe Zanotti, Alexander McQueen, Valentino si multi altii, este o adevarata provocare alegerea perechii potrivite. Indiferent de unde vei cumpara in final, asigura-te ca pantofii doriti vor ajunge la timp.

Pantofi mireasa Valentino

 

Valentino, 303 £, disponibili online pe Net-a-Porter

 

Pantofi nunta Alexander McQueen

 

Alexander McQueen, 630 £, disponibili online pe Net-a-PorterPantofi nunta Giuseppe ZanottiGiuseppe Zanotti, 207 £, disponibili online pe Net-a-Porter

Comenteaza:

comments

Go to the top of the page